Thursday, August 7, 2014

ESP ~ JATUH CINTA SEKALI RASA

pertama kali saya terlibat dengan produk shaklee adalah dengan mula minum ESP. Apa yang best tentan ESP adalah rasa soya nya yang pekat dan wangi. Bila minum terasa kenyang dan memang consume bulan pertama berat saya turun sebanyak 1-2 kg kerana kenyang menyebabkan saya kurang makan. hoho sangat teruja kerana saya juga kurang letih dan saya sangat teruja untuk mengesyorkan kawan saya mengambil ESP.

Energizing Soy Potein ini dikitiraf di seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikan yang sangat intensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protein yang tinggi yang pernah dihasilkan.

Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi "non -GMO (non-Geneticallu Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah.

Satu Canister ESP (850G) dihasilkan daripada 30 kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

ESP dari Shaklee ini merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia.

ESP turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.
SANGAT SESUAI untuk semua peringkat umur- sama ada muda mahupun tua..

Apa Khasiat ESP yang semua orang kecoh sangat ni?
1. AWET MUDA- asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ , kulit dan lain-lain. Pengambilan yang keran adalah kunci kepada awet muda.

2-BAIK UNTUK HORMON - kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones dan fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. ia membantu merendahkan kolesterol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung.

3- BAIK UNTUK PROSTAT- Genistien yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser.

4- KULIT REMAJA- Merangsang pembentukan smeula kulot dan otot, emgurankan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radiance kulit dan kepejalan otot, percepatkan penyembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.

5- PEMBEKAL TENAGA - membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan.

6- Membaiki PIGMENTASI - membaiki masalah rambut seperti beruban, rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua.

7- MEMBAIKI MEMORI - meningkatkan kualti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.

Hanya jauhari kenal manikam..belum cuba belum tahu. jom try dan rasai kehebatan ESP.

HUBUNGI Saya sekarang:
Nabilla Huda
014-5342306
nabillahuda7617@gmail.com


No comments:

Post a Comment